Schimba parbriz crapat VW Caddy

Unde pot sa gasesc un pret pentru parbriz nou de VW Caddy. Eu am la masina parbrizul crapat, totula inceput de la o fisura mica si acum a s-a raspandit pe toata suprafata geamului.

Ma intereseaza un service, garaj sau cineva care sa munceasca si in weekend sau in cursul saptamanii dar dupa ora 17:00 , din cate am citit pe vwforum dupa ce se pune parbrizul nou trebuie sa nu mai maergi cu masina cel putin o ora. Insa asta o pot face abia dupa ora mentionata in propozitia anterioara, nu-mi permit sa tin masina pe loc in timpul zilei, am mare nevoie de ea sa car marfa.

Sunt dispus sa ma deplasez cu ea in Ilfov sau in Bucuresti dar asta doar in weekend. Am vazut online multe site-uri care se ocupa cu parbrize auto, insa majoritatea nu lucreaza Sambata si Duminica. 

Inlocuieste parbriz spart Volkswagen Caddy

Daca ai o masina de care depinzi in fiecare zi nu o poti tine pe loc.

Eu daca as avea o astfel de afacere, as lucra si la sfarsitul saptamanii, as ridica pretul si sunt sigur ca o sa prind mai multi clienti decat intr-o zi normala ba chiar mai profitabila.

Adica eu as plati cu 50 lei mai mult dar sa stiu ca o pot rezolva in singura zi cand masina stationeaza.

Daca nu era parbrizul sau era un geam de la usa soferului sau a pasagerului atunci era altceva, il schimbam chiar eu. S-a mai intamplat asta o data si l-am pus de unul singur undeva pe la ora 20:00 la lumina lanternelor, e simplu se da fata de usa jos si se monteaza pe macara.

Voi cunoasteti pe cineva care monteaza parbrize non-stop ?

Va rog sa-mi raspundeti printr-un comentariu, multumesc.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *