Parbriz nou Volkswagen Caravelle

Unde pot schimba un parbriz spart cu unoul nou pentru VW Caravelle in Bucuresti sau Ilfov.

Sa va povestesc ce am patit, mergeam pe soseaua Bucuresti – Ploiesti in fata un Mercedes Sprinter de 3 tone s-a gandit el sa depaseasca o alta autoutilitara un Iveco Daily, si cum strazile din roania sunt maturate in fiecare zi pe marginea acestora s-a umplut de nisip si pietris. 

Exact in acel timp in curentul care s-a format intre cele doua masini fara sa exagerz am vazut o pietricica drept in fata mea cum sarea in fata masinii mele. Din pacate nu am putut sa apas frana ca sa evit acest incident pentru ca imi era frica de cel din spatele meu. Si am ales sa ma aleg cu parbrizul spart decat cu hayonul si bara din spate lovita.

Schimba parbriz spart VW Caravelle

Cine imi poate spune care este diferenta intre VW Caravell si Volkswagen Transporter, oare parbrizul se potriveste de pe un model pe altul, rog sa-mi lasati un comentariu pentru cei care au raspuns la intrebarea mea.

De ce tot insist sa cumpar unul din dezmembrari pentru ca am de gand sa-l montez de unul singur. Am gasit ceva prin Galati la un parc cu masini second hand. Dar problema este ca autovehicolul de pe care era demontat are volan pe partea dreapta, este adus din Anglia si nu stiu daca se potriveste.

Din cate m-am intereset pe forum am observat ca sunt foarte multe piese care nu cad corect cum ar fi farurile, oglinzile si asa mai departe.

Daca cineva imi face o oferta de pret buna pentru parbiz nou si cu montaj inclus sunt disponibil sa merg la el fara sa-mi mai bat eu capul cu aceasta problema.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *