Inlocuieste parbriz spart VW Bora

Caut un service care shimba parbrize crapate pentru Volkswagen Bora. Dupa un drum pe DN1 venind dinspre Sibiu spre Brasov dupa un versant a cauzut o piatra direct pe parbriz. 

Cine imi poate spune daca parbrizele de pe VW Golf 4 se potrivesc si pe masina mea.

Am reusit sa gasesc unul second hand si nu stiu exact daca se potrivesc. Vreau sa-l schimb de unul singur, am gasit un tutorial pe un forum de specialitate.

Din cate am aflat sunt foarte multe piese care se potrivesc de pe un model pe altul, oglinzile, filtrele, placute frana si asa mai departe. 

Schimba parbriz spart la Volkswagen Bora

Am vazut ca procedura este destul de usoara. Se baga un fel de sarma care in fiecare capat are o bucata din lemn. Cu aceasta se taie siliconul cu care este lipit geamul de masina. Dupa ce se taie de jur in prejur se ridica cu niste ventuze.

Se curta cauciucul ramas pe masina se adauga siliconul cel nou dupa care se pune parbrizul. Se lipeste in partea de sus cu un scoci de caroserie si se lasa asa cel putin o ora.

In acest timp masina nu trebuie mutata pentru ca, caroseria lucreaza se misca atunci cand masina se deplaseaza, sau e pornita.

Daca primesc o oferta buna de la service sa faca toata treaba in locul meu am de gand sa apelez la ei. Cine imi face si mie o oferta de pret, astept propuneri.

Va rog sa-mi lasati un comentariu pe acest site.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *