Schimba bec ars din far Dacia Logan

Cum se schimba becul ars din far la Dacia Logan fabricat in 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012. Doriti sa inlocuiti de unul singur becul de faza scurta si lunga la Dacia Logan noi va aratam prin poze toti pasii pe care trebuie sa-i parcurgeti pentru a schimba becul de la Dacia Logan.

Comanda orice tip de bec sau elemente de iluminat pt Dacia Logan si nu numai de aici Faruri, Stopuri si Set Becuri auto.

La Dacia Logan exista un bec de tip H4 care se foloseste pentru faza scurta si pentru faza lunga. Mai intai ridicati capota, in spatele farului se afla un capac de plastic prins intr-o clema in partea de sus, pentru a scoate acest capac de plastic apasati pe acea celama, vedeti in poza de mai jos clema fiind indicata printr-o sagatea rosie.

Inlocuieste bec ars din far Dacia Logan

 

Urmatorul pas este sa scoateti mufa din far / bec pur si simplu trageti de mufa in exterior. Dupa ce ati scos mufa trebuie sa scoate si protectia de cauciuc, la fel ca mufa se trage in exterior. Vedeti in poza de mai jos, sageata rosie indica mufa becului iar sageata albastra indica protectia de cauciuc.

Cum se scoate protectie cauciuc de la bec ars si p Dacia Logan

 

Becul este fixat in far cu ajutorul unei cleme, aceasta este prinsa in partea superioara a farului intr-un carlig, pentru a se desface apasati pe ea si pe urma trebuie sa o scoateti din acel carelig. Vedeti in poza de mai jos aceasta clema deja desfacuta.

Cum se desface clema far Dacia Logan

Dupa ce ati desfacut clema becul iese foarte usor afara si astfel ati reusit sa-l schimbati.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *