Schimba bec far ars Audi A6

Cum se schimba becul ars din far la Audi A6 C6 fabricat in 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011. Doriti sa inlocuiti de unul singur becul de faza scurta si lunga la Audi A6 C6 noi va aratam prin poze toti pasii pe care trebuie sa-i parcurgeti pentru a schimba becul de la Audi A6.

Comanda orice tip de bec sau elemente de iluminat pt Audi A6 si nu numai de aici Faruri, Stopuri si Set Becuri auto.

Pentru a schimba becul ars fie el pe partea stanga sau pe dreapta mai intai trebuie sa demontati rezervorul de lichid pentru servodirectie pentru a schimba becul de pe partea stanga si pentru a schimba becul pe partea dreapta trebuie sa demontati carcasa filrului de aer. Vedeti in poza de mai jos.

Inlocuieste bec far ars Audi A6

 

Acum o sa luam exemplu becul din partea dreapta , partea pasagerului, dupa ce ati scos carcasa filtrului de aer, toate becurile in afara de cel de semnalizare sunt acoperite cu un capac din plasitc. Acest capac este prins in doua clipsuri aflate sub el. Pentru a putea schimba becul ars trebuie sa scoateti capacul din plastic. Ca sa scaote capacul din plastic trebuie sa apasati pe clipsurile de sub el, aceste sunt in poza marcate cu sageti rosii, sageata albasra indica locul unde se afla becul de semnalizare.

Schimba bec ars Audi A6 C6

 

Dupa ce ati scos capacul din plastic pasul urmator este sa scoateti mufa din bec, pur si simplu trageti de ea spre exterior. Becul este tinut in far cu ajutorul unei sarme care aceasta este prinsa la randul ei intr-un carlig, pentru a elibera becul ars apsati pe sarma si eliberati aceasta sarma din carligul care o sustine. Prin sageata rosie este indicata sarma iar prin sageata albastra este indicata mufa care se scoate din bec.

Inlocuieste bec ars Audi A6

Becul este asezat cu partea taiata in sus.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *