Schimba bec ars din proiector Dacia Logan

Cum se schimba becul ars din proiector la Dacia Logan fabricat in 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012. Doriti sa inlocuiti de unul singur becul pentru luminile de ceata la Dacia Logan noi va aratam prin poze toti pasii pe care trebuie sa-i parcurgeti pentru a schimba becul de la Dacia Logan.

Comanda orice tip de bec sau elemente de iluminat pt Dacia Logan si nu numai de aici Faruri, Stopuri si Set Becuri auto.

Ca sa reusiti sa schimbati becul ars din proiector va trebuie sa desfaceti capacul de plastic aflat sub proiector, acest capac este prins de bara in trei suruburi, vedeti in poza de mai jos unde sunt situate aceste suruburi (sageata rosie).

Inlocuieste bec ars din proiector Dacia Logan

 

Dupa ce ati desfacut cele trei suruburi din bara, capacul acela din plastic mai este prins in doua bradulete, vedeti poza de mai jos aceste braduleste sunt indicate prin sageti albastre.

Schimba bec ars din proiector Dacia Logan

 

Dupa ce ati desfacut capacul din plastic o sa aveti acces la becul din proiector, prindeti de bec si invartiti intr-o parte asa cum arata in poza de mai jos. O data scos din proiector becul o sa iasa cu tot cu soclu (soclu este mufa in care este prins becul) pe spatele acestui soclu se afla o siguranta trageti de ea si pe urma de bec pentru a iesi din mufa, siguranta este indicata printr-o sageata albastra, vedeti poza de mai jos.

Schimba bec ars din proiector Dacia Logan

 

La Dacia Logan becul din proiector este de tip H11 12v si 55w.

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *