Reseteaza cheie service VW EOS

Reseteaza cheie service VW EOS decapotabil.  S-a apropiat momentul cand trebuie sa schimbi consumabilele cum ar fi filtrele si uleiul la VW EOS  si nu sti cum se reseteaza cheia de service care iti readuce aminte ca trebuie sa schimbi filtrele si uleiul.

Dupa ce ati facut revizia trebuie sa resetati calculatorul de bord pe display-ul caruia a aparut cheia de service la Volkswagen EOS cabrio.

Indiferent de motorizare, tip combustibil, tip caroserie (duba, cu locuri sau platforma), capacitate cilindri si anul in care a fost fabricat aceasta procedura este la fel pentru toate modelele de VW EOS.

Urmariti pasii de mai jos si veti reusi sa resetati cheia de service la VW EOS.

Reseteaza calculator bord service VW EOS

Intrati in masina si inchideti toate usile.

Puneti cheia in contact fara a punte contacul.

Apasati si tineti apasat butonul din dreapta bordului cel pe care este trecut ” 0.00 “. Vedeti in poza de mai jos.

Reseteaza cheie service VW Eos

Tineti in continuare butonul apasat si puneti contactul, fara a porni motorul doar pana cand s-au aprins ledurile de pe bord.

Tineti apsat butonul ” 0.00 ”  si in acelasi timp apsati botonul de stanga bordului cel pentru minute pe el este trecut ” min ” , vedeti in poza de mai jos.

Reseteaza calculator bord Volkswagen EOS

Eleberati ambele butoane si gata eraorea de service now s-a resetat.

Daca aveti intrebari despre cum se reseteaza anumite indicatoare de pe bordul unui autovehicul cum ar fi: led airbag, bec frana de mana, service, oil service, oil insp, inspectie, main reqd si asa mai departe nu ezitati sa ne lasati un comentariu mai jos despre problema pe care o intampinati si unul din expertii nostri te vor ajuta cu un raspuns.

6 thoughts on “Reseteaza cheie service VW EOS”

  1. Josziv Giulia

    Buna, cum se modifica limba din bord ? Din germana as vrea sa pun engleză.Multumesc !

  2. Salut puteti sa-mi spuneti cum se reseteaza led airbag VW EOS din 2006 . Imi tot apare pe display. Multumesc

    1. Salut Silviu, inainte de toate trebuie sa verifici din ce cauza iti apare martorul de air bag , daca masina nu a fost lovita pot fi probleme cu mufele de sub scaun. Atentie daca ledul de airbag este aprins acesta nu functioneaza. Se poate reseta cu un scanner special sau din computer. Nu o poti face de unul singur.

  3. Salut, la Golf 5 pe care l-am resetet manual nu-mi mai da intetvalul de service. La verificare spune service now. Multumesc, ce pot face?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *