Reseteaza ulei service OEL, IN 01 sau IN 02 VW Golf 3

Reseteaza ulei service OEL, IN 01 sau IN 02 VW Golf 3.  S-a apropiat momentul cand trebuie sa schimbi consumabilele cum ar fi filtrele si uleiul la VW Golf III  si nu sti cum se reseteaza inervalul de service care iti readuce aminte ca trebuie sa schimbi filtrele si uleiul.

Dupa ce ati facut revizia trebuie sa resetati calculatorul de bord pe display-ul caruia a aparut OEL, IN01 sau IN02 si intervalul de service la Volkswagen Golf MK3.

Indiferent de motorizare, tip combustibil, tip caroserie (breack, hatchback, coupe, cabrio), capacitate cilindri si anul in care a fost fabricat aceasta procedura este la fel pentru toate modelele de VW Golf 3.

Urmariti pasii de mai jos si veti reusi sa resetati cheia de service la VW Golf 3.

Reseteaza ulei service OEL, IN01 sau IN02 VW Golf 3

Punti contactul masinii, fara a porni motoru.

Apasati si tineti apsat butonul din stanga cel de resetare kilometraj situat sub vitezometru. Vedeti in poza de mai jos unde este situat acest buton, urmariti sageata.

Reseteaza display bord pentru service interval VW Golf 3

Opriti contactul si eliberati butonul de resetare km. In acest moment pe monitor / display va aparea OIL.

Acum sunt doua variante in functie cu ce este dotata masina dumneavoastra, ceas digital sau analog. Apasati si tineti apasat butonul din dreapta bordului cel de sub turometru, butonul ceasului, butonul marcat cu nr 1 din poza de mai jos daca este ceas digital sau butonul nr 2 din poza de mai jos daca este ceas analog. Tineti apasat butonul pana pe display vor aparea 5 liniute, ceva de genul ( – – – – –  ).

Reseteaza display bord VW Golf III

 

Intervalul de service OEL este resetat. Dupa ce ati resetat OELl puteti reseta erorile IN01 si IN02, cu alte cuvinte dupa ce au aparut cele cinci liniute apasati butonul din stanga celd e sub km pana pe monitor apare IN01 sau IN02 si resetati intervalul folosind butonul de ceas.

Ca sa iesiti din aceasta procedura punti contactul cand pe monitor apare IN01 si pe urma luati contactul.

 

Daca aveti intrebari despre cum se reseteaza anumite indicatoare de pe bordul unui autovehicul cum ar fi: led airbag, bec frana de mana, service, oil service, oil insp, inspectie, main reqd si asa mai departe nu ezitati sa ne lasati un comentariu mai jos despre problema pe care o intampinati si unul din expertii nostri te vor ajuta cu un raspuns.

 

 

 

 

5 thoughts on “Reseteaza ulei service OEL, IN 01 sau IN 02 VW Golf 3”

  1. Salut, am si eu un Golf 3 1.8, 66 kw,90 cai, am montat instalatie GPL pe el si dupa ceva timp nu mai imi merge pe benzina, ce am decoperit ca daca resetez calculatorul masini, adica scot borna de la baterie si o lasa cateva minute, dupa merge perfect si pe benzina, daca pot face ceva sa nu mai fiu nevoit sa scot mereu borna de la baterie, am vb cu cineva si a zis ca datorita instalatie de gpl cand merge pe gaz calculatorul masini o ia razna si de aceea trebuie resetat, daca ma puteti ajuta cu alta varianat. Mulltumesc.

  2. Draghici Emil

    Sa dea naiba in el de bolid, nu reusesc sa il fac normal, adica ceasul e praf,la km e zob,iar acele se rotesc ca posedate. Bolidul e din 93,Vento,1.8. Benzina,ceas digital,66 kw,90 cai. Heeeelp 0766266133. Pacat de el imi vine sa fac flotari langa el de ciuda. Multumesc, astept ajutorul vostru.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *