Reseteaza cheie service VW Crafter

Reseteaza cheie service VW Crafter. S-a apropiat momentul cand trebuie sa schimbi consumabilele cum ar fi filtrele si uleiul la VW Crafter-ul si nu sti cum se reseteaza cheia de service care iti readuce aminte ca trebuie sa schimbi filtrele si uleiul.

Dupa ce ati facut revizia trebuie sa resetati calculatorul de bord pe display-ul caruia a aparut cheia de service la Volkswagen Crafter.

Indiferent de motorizare, tip combustibil, tip caroserie (duba, cu locuri sau platforma), capacitate cilindri si anul in care a fost fabricat aceasta procedura este la fel pentru toate modelele de VW Crafter.

Urmariti pasii de mai jos si veti reusi sa resetati cheia de service la VW Crafter.

Reseteaza cheie de pe calculatorul de bord pt service VW Crafter

 

 

 1. Pune contacul fara a porni motorul, doar pana se aprind ledurile de pe bord.
 2. Imediat dupa ce ati pus contactul apare cheia de service ca in poza de mai sus, asteptati pana aceasta dispare si pe monitor apare nr de km parcusi.
 3. In partea stanga a bordului sunt doua butoane unul cu un O pe el si altul cu litera M, vedeti in poza de mai jos unde se afla aceste butoane.
 4. Reseteaza computer bord VW Crafter
 5. Apasati pe butonul O aflat sub butonul M si tineti apasat butonul O circa 30 de secunde, mai exact pana veti auzi un beep.
 6. Dupa beep eliberati butonul O si apsati butonul M de mai multe ori pana pe display apare ” reset 51 ” sau cheia de service cu SER dupa aceasta, vedeti in poza de mai jos ce trebuie sa apara pe display.
 7. Reseteaza calculator cheie service VW Crafter
 8. Dupa ce pe display apare ce se vede in poza de mai sus, apsati butonul 0 si tineti-l apsat ciraca 3-4 secunde.
 9. Eleiberati butonul 0 si apsati-l o data saud e 2 ori pana pe monitor apare service done.
 10. Gata ati reusit sa resetati calculatorul cu cheie de service la VW Crafter.

 

Daca aveti intrebari despre cum se reseteaza anumite indicatoare de pe bordul unui autovehicul cum ar fi: led airbag, bec frana de mana, service, oil service, oil insp, inspectie, main reqd si asa mai departe nu ezitati sa ne lasati un comentariu mai jos despre problema pe care o intampinati si unul din expertii nostri te vor ajuta cu un raspuns.

8 thoughts on “Reseteaza cheie service VW Crafter”

 1. Buna ziua ! La un vw crafter 2013 se poate reseta perioada de inspecție de pe bord sau trebuie doar cu tester resetata ?

 2. Salut am incercat sa resetez ca la carte dar tot imi apare aceiași eroare de servis si mai nou licoare si martorul de ulei

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *