Parbriz Skoda Octavia 2 Facelift

Parbriz fisurat si crapat la Skoda Octavia 2 Facelift. Dupa un drum pe centura Bucuresti mi-a sarit o pietricica in parbriz. S-a creat o mica fisura aproape invizibila. De la aceasta a plecat o mare crapatura pe tot parbrizul.

Am observat ca acest lucru s-a intamplat iarna. Eu avand parbrizul fisurat din primavara iar pana cand nu s-a racit afara asa a si ramas.

Imi expira ITP -ul si din cate am inteles nu o sa trec peste acesta daca nu repar masina.

Parbriz fisurat si crapat la Skoda Octavia II Facelift

Tot caut online preturi pentru geamul meu. Nu gasesc pe nicaieri.

Am reusit sa aflu de pe site-uri de anunturi cu piese auto, dar acolo gasesc doar din dezmembrari si majoritatea nu se afla in localitatea mea. Nici nu cred ca exista vreo firma de curierat care sa transporte asa piese super fragile.

Daca cineva imi poate recomanda un service bun si ieftin unde pot schimba parbrizul va rog sa-mi lasati un comentariu la acest articol.

Sun curios daca si voi ati trecut prin aceasta situatie. Astept parerile voastre indiferent de masina si cat a costat toata afacerea.

Am vazut online va exista magazine de specialitate care vin si-l monteaza acasa. Chiar asa usor sa fie. Dupa cate am citit le ei pe site spun ca dupa ce a lipit geamul de caroserie nu mai am voie sa misc masina timp de o ora. Problema este ca toti se feresc sa puna preturile pe site-urile lor. 

Si o ultima intrebare, oare un parbriz aftermarket este la fel de bun ca unul original. Habar nu am despre acest domeniu, asa va rog pe voi sa ma ajutati cu un raspuns.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *