Parbriz nou Volkswagen Amarok

Am un VW Amarok cu parbrizul spart. Cine stie de unde pot cumpara din Timisoara unul nou. Sau chiar la mana a2-a daca mi-l si monteaza acolo.

Am tot cautat online un parc de dezmembrari din zona cu modelul meu de masina insa nu reusesc sa gasesc. Am gasit unul in sud estul Romaniei undeva prin Constanta. Dar tare frica imi este ca prin firme de curierat nu ajunge intreg. Adica as comanda asa ceva cu livrare acasa dar sa pot sa-l verific inainte de a plati rambursul.

Din cate am inteles asta se poate doar cu FAN Courier dar conditia este ca plata transportului sa fie achitata de catre expeditor, iar aceasta urmand sa fie plusata la ramburs. Am citi la ei pe site ca asigura astfel de transporturi dar produsul sa fie ambalat corespunzator. Cred ca asta se poate transporta doar in cutie de lemn cu mult burete sau alt material de protectie.

Parbriz spart Volkswagen Amarok

Am sunat la reprezentanta Volkswagen si m-am speriat cand am aflat pretul. Diferenta intre unul original si unul aftermarket este de 4 ori. Oare ala nu este facut tot din sticla.

Asa pot cumpara unul de la dezmembrari , tot original la pret de producator insa modelul meu de masina este cam rar in Romania si inca nu gasesc in toate parcurile cu masini sh.

Anunt catre toti furnizori, producatori si service-urile care se ocupa cu asa ceva.

Astept un comentariu cu oferta de pret si locatia unde se poate monta. Sunt de acord si sa ma deplasez in afara judetului Timis sa zicem Arad, Resita, Hunedoara daca pretul este acceptabil. Astept raspuns si la intrebarea cat trebuie sa stationeza masina dupa ce a fost montat ?

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *