Cum se schimba oglinzile la Opel Antara

Doriti sa demontati si sa montati sticla de oglinda la Opel Antara sau Chevrolet Captiva. Pentru a inlocuii oglinda veche cu cea noua urmariti tutorialul nostru.

Geamul de oglinda de pe stanga are pinii pentu incalzire in coltul din dreapta sus. Aceasta are urmatoarele dimensiuni pe inaltime in partea ce mai mare are aproximativ 15 cm iar pe latime aproximatic 18 centimetri. Comanda de aici Opel Antara oglinzi si componente oglinda.

Acesta se prinde de oglinda completa cu ajutorul unui patrat cu un colt mai rotunjit, de pe suportul de plastic de care este lipita. Vedeti poza de mai jos. 

Aceasta are in interiorul acelui patrat 6 carlige cu ajutorul caruia se prinde de suportul din oglinda completa. In imagine sunt indicate prin sageti albastre.

Inlocuieste oglinzile la Opel Antara

Ca sa reusiti sa o montati trebuie sa pozitionati acesti pini in locurile speciale si apoi cu dosul palmei sa apasati pe sticla pana clipseaza cei sase pini.

Dupa cum spuneam si la inceputul acestui articol, oglinda se potriveste pe Opel Antara si pe Chevrolet Captiva. 

Codurile originale ale acestei piese, pentru Opel sunt 93744167 si 4808102 iar pentry Chevy 93744167.

Insa decat sa cumparati pe original acest produs care de la reprezentanta costa enorm de mult va recomand cu incredere piesele auto second hand de la dezmembrarile sau alte piese aftermarket.

Exemple de producatori care se gasesc pe piata din Romania si mult mai ieftini sunt urmatorii : Alkar, Tyc si Polcar.

Daca doriti sa stiti aceste informatii si pentru alte tipuri de autovehicole, va rog sa-mi lasati un comentariu cu marca, modelul si anul in care este fabricata si o sa va raspundem in cel mai scurt timp posibil cu poze si poate video.

 

2 thoughts on “Cum se schimba oglinzile la Opel Antara”

    1. Buna ziua, doar pe original va pot ajuta, iar pentru a va putea oferta am nevoie de o serie de sasiu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *