Parbriz nou VW Eos decapotabil

Aveti parbrizul spart sau crapat la Volkswagen Eos cabrio. Ce trebuie sa stiti este ca nu puteti parasii tara cu aceasta problema si nu puteti sa treceti ITP daca nu-l schimbati.

Fiind un model mai rar intalnit in Romania veti gasi cu greu magazine sau service-uri care comercializeaza acest produs.

Pentru a va fi mai usor lasati un mesaj la sfaristul acestui articol cu modelul, anul de fabricatie si geamul care trebuie inlocuit, fie el parbriz, geam din usa pasager sau sofer, luneta. Nu uitati sa postati si orasul in care locuiti.

Iar noi vom face toata treaba pentru dumneavoastra. O sa cautam preturi si service-uri care se ocupa cu demontatul parbrizului lovit si montatul celui nou.

Pe site au cont majoritatea mgazinelor din acest domeniu.

Parbriz Volkswagen EOS cabrio

Inca un lucru pe care trebuie sa-l cunoasteti este ca ei se ocupa cu piese aftermarket dar de calitate. Daca doriti unul original va recomandam reprezentanta VW, insa aici pretul este mult mai mare decat pe producator.

Sunt persoane care vin si la dumneavoastra acasa pentru a va schimba parbirzul chiar in fata blocului sau in garajul unde este parcata masina. Ce trebuie sa stiti este faptul ca dupa ce a fost montat nu trebuie sa mai miscati masina cel putin o ora.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *