Inlocuieste parbirz spart VW Crafter

Aveti parbrizul crapat la Volkswagen Crafter si doriti sa-l schimbati acum o poti face chiar la tine acasa. Multe magazine specializate vin pana la adresa unde locuiesti sau unde lucrezi pentru a va monta geamul.

Da mai nou pentru a prinde cat mai multi clienti firmele care se ocupa cu geamuri auto vin sa faca montajul unde doriti dumneavoastra. Ca este el parbriz, luneta sau geam lateral indiferent de marca schimbarea acestora se poate face chiar pe trotuarul sau strada unde ti-ai parcat autovehicolul.

Din cate am citit pe siteuri specializate am observat ca cei care au preturi mici percep taxa de transport iar cei care au preturi mai ridicate vin pe combusitilul lor la intalnire.

Eu am o autoutilitara marca VW Crafter si am ales serviciul “montaj acasa” , ce trebuie sa stiti daca faceti aceeasi alegere ca mine este ca dupa ce or sa va monteze parbrizul nu mai trebuie sa porniti sau sa mutati masina din locul unde este parcata pentru cel putin o ora. Am ales sa-l schimb in felul asta pentru ca era atat de deteriorat de la o piatra incat nu mai puteam sa vad prin el.

Schimba parbriz crapat Volkswagen Crafter

Daca o faceti riscati sa se deplaseze geamul de la locul lui, chiar daca el este lipit in partea de sus cu un scotch de hartie pentru al sustine cat de cat.

Baieti care au venit la mine foarte amabili si punctuali, chiar s-au oferit sa ia geamul cel crapat fara o taxa suplimentara. Scoth-ul care lau folosit este ceva special pentru acest lucru, de ce spun asta, dupa ce l-am dat jos nu a ramas lipici pe caroserie.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *