Oglinda Audi A4 B7 anul 2004-2008

Oglinzile pentru Audi A4 B7 pot fi doar cu reglaj electric si cu dezaburire. Ele se potrivest si pe modelul precedent A4 B6 adica au fost montate pe masinile fabricate intre 2000-2008.

In caz ca s-a furat geamul de oglinda sau este spart puteti gasi pe piata modele aftermarket mult mai ieftine decat cele originale. Unele din ele sunt fabricate din plastic altele din sticla. Ca aspect ele sunt indentice, calitativ la fel, singura diferenta este ca cele din plastic trebuiesc inscriptionate cu laserul.

In imaginea de mai jos aveti un numar de telefon, denumire site si o adresa de email de unde puteti comanda online piesele de care aveti nevoie.

 Oglinzi Audi A4

Oglinzile complete sunt de trei feluri.

  1. Automate cu incalzire.
  2. Electrice cu dezaburire si heliomate. Pentru acest model sticla se gaseste doar originala sau din dezmembrari. Cum va dati seama ca este heliomata electrica, pe marigine sticla are o dunga si pe spate are 3 mufe, vedeti poza de mai sus.
  3. Automate cu degivrare si rabatabile electric.

Va sfatuiesc inainte de a cumpara un produs pe producator sa intrebati vanzatorul in ce tara sunt fabricate, se gasesc multe modele care nu se potrivesc pe fix si la care sticla se dezlipeste foarte usor de pe suportul din plastic. Acestea sunt fabricate in tari precum China sau Turcia. Cele de calitate superioara sunt aduse din Europe din tari precum Spania, Cehia, Polonia sau Olanda, chiar daca produsul are ca tara de origine alta fata de cele mentionate la inceputul acestei propozitii.

In poza de mai sus gasiti un watermark cu datele de contact ale unui magazin de specialitate de unde puteti cumpara produse de calitate si tot o data puteti cere informatii despre produse.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *