Schimba parbriz fisurat VW New Beetle

Am un Volkswagen New Beetle cu parbrizul crapat. Totul a inceput de la un punct care a fost facut de o pietricica pe autostrada A3 Bucuresti – Ploiesti.

Cu timpul aceasta fisura a facut o crapatura pe tot parbrizul. Pe mine nu ma deranjeaza insa se apropie inspectia tehnica periodica si sigur masina nu va trece testul.

Nu gasesc online preturi pentru acest model de masina. La reprezentanta Porsche costa o galagie de bani, dar de ce domnule este asa scump, am intrebat. Pentru ca este original mi s-a raspuns.

Va multumesc dar unul original pot cumpara si de la dezmembrari de 5 ori mai ieftin de cat la dumneavoastra. Sau unul aftermarket mult mai ieftin.

Inlocuieste parbriz spart Volkswagen New Beetle

Oare cele pe producatori nu sunt fabricate tot din sticla. Intelgeam daca cel de la magazinul celor de la VW era mai scump cu 50 lei hai 100 lei, da domnule scrie pe el VW si din cauza asta costa mai mult. Dar pe mine nu ma incalzeste cu nimic acest lucru si prefer unul aftermarket. Cine sitie poate iar ma trezesc pe autostrada cu un tir care depaseste un alt tir si hopa o pietricica se opreste in geamul meu. Iar isi freaca mainile cei de la Porsche ca prostul vine iar la ei sa-si monteze parbrizul.

Ce va pot spune este ca am ales varianta ieftina, cea mai ieftina, ca de, merg destul de des in afara orasului si ma astept iar la bele.

Caut din dezmembrari sau unul nou in judetul Prahova sau pe la vecini cum ar fi Targoviste, Brasov, Buzau, Urziceni si Bucuresti.

Astept oferte de la voi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *