Oglinzile de pe VW Golf 5 se potrivesc si pe Jetta, Passat

Stiati ca oglinzile care sunt montate pe Volkswagen Golf V se potrivesc pe  Jetta 2005-2011, Passat 2004-2010, Skoda Super si Seat Alhambra.

Atentie pentru modelele enumerate mai sus din oglinda completa se potrivesc doar urmatoarele piese: carcasa, semnalizarea si geamul cu incalzire.

In caz ca ati ramas fara una din aceste piese le puteti achizitiona de aici: oglinda exterioara VW Golf 5 .

Sa nu faceti greseala sa cumparati oglinzi complete de la dezmembrari de pe un Golf 5 si sa doriti sa le montati pe Passat sau alte modele. Acestea sigur nu se potrivesc la sistemul de prindere si triunghiul de pe usa este diferit.

Oglinzi VW Golf 5 si Passat

Acest model are si semnalizarea inclusa pe spatele oglinzi si s-au fabricat daor electrice cu degivrare + la unele modele au in plus motorase pentru rabatare electrica.

Mare atentie oglinda completa de pe Golf 5 cu caroserie hatchback nu se potrivesc si pe Golf V variant.

La fel ca la modele precedente toate au sticla de pe partea stanga asferica iar pe partea dreapta convexa.

Va sfatuiesc sa nu cumparati cele mai ieftine geamuri aftermarket pentru aceste modele pentru ca sunt fabricate din plastic. Daca motivul pentru care le cumparati este ca au fost furate sau ca s-au dezlipit de pe suportul din plastic si doriti sa le inscriptionati cu numarul masinii acestea trebuie sa fie fabricate din sticla la fel ca cele originale. Vedeti poza din acest articol acolo gasiti datele de contact de la un magazin de specialitate de unde puteti achizitiona oglinzi de calitate fabricate din sticla.

Daca aveti intrebari indiferent de marca si model va rog sa lasati un comentariu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *