Oglinzile de pe VW Golf 4 se potrivesc si pe Bora

Stiati ca oglinzile de pe Volkswagen Golf IV se potrivesc si pe Bora. Indiferent de caroserie, ca este cabrio, variant sau hatchback ele sunt la fel pentru toate tipurile.

Ce trebuie sa stiti este ca oglinzile sunt de mai multe feluri cu reglaj electric si cu reglaj mecanic.

Cei de la VW au ales ca pentru aceste doua masini sa monteze pe partea pasagerului oglinda mai mica decat pe partea stanga. In comert se gasesc oglinzi mari si pe partea dreapta, dar trebuiesc cumparate de la masinile cu volanul pe aceasi parte.

Geam oglinzi pentru VW Bora si Golf IV

Sigur veti gasi la dezmembrari acest model adus din Anglia.

Ce mai trebuie sa stiti este ca sticlele sunt de trei feluri, geam cu nuanta normala, un alt fel cu degivrare, sau de culoare albastrui. Cel de culoare albastra va ajuta pe timp de noapte, cum, nu or sa va mai deranjeze farurile masinilor aflate in spatele dumneavoastra sau soarele care se reflecta in ele.

Un alt lucru este ca pentru modelel fabricate pana in anul 2001 sticla de pe partea dreapta are mufele de la incalzire in dreapta jos iar dupa acest an mufele de la incalzire sunt in stanga sus. Problema este ca pe piata oglinzile aftermarket toate au pini de la dezaburire in partea dreapta jos, asa daca masina dumneavoastra este fabricata dupa 2002 o sa aveti nevoie sa prelungiti aceste fire.

Daca autovehicolul dumneavoastra este dotat cu oglinzi automate si incalzire, cea din dreapta mai are montat pe ea si un senzor de temperatura.

Probabil ati auzit de oglinzi asferice si convexe, acestea sunt montate pa majoritatea marcilor auto, asferic inseamna ca oglinda este formata din doua bucati una mica pentru unghi mort si una mare, in general acestea se gasesc doar pe partea stanga. Oglinda comvexa este formata dintr-o singura bucata si la aceste modele este montata doar pe dreapta.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *