Oglinzile de la VW Transporter T5 se potrivesc si pe Caddy

Geamul si carcasa de oglinda de la Volkswagen Transporter T5 2003-2009 se potrivesc si pe VW Caddy 2004-2010. Mare atentie de pe una pe alta se potrivesc daor sticlele si capcaul din spate, cel superior.

Pe langa piesele enumerate mai sus aveti deteriorat rama care inconjoara geamul aceasta nu se gaseste separat, daor original adica cumparata direct de la Porsche sau sa aveti noroc sa gasiti la dezmembrari. Ca sa o cumparati second hand trebuie sa gasiti o oglinda lovita si cu rama intreaga, deaorce nimeni du doreste sa vanda rama separat ca pe urma nu o sa mai poata sa vanda oglinda completa.

Indiferent ca doriti sa achizitionati sticla simpla sau cu suport din plastic, cu dezaburire sau fara ele se potrivesc sigur de pe un model pe altul.

Daca sunati la un magazin de specialitate si vreti sa cumparati carcasa noua veti gasi doar grunduita adica pregatita pentru vopsit sau neagra, alte culori nu vin.

Mare atentie ce cumparati de pe piata, cele mai ieftine oglinzi sunt si cele mai proaste sigur veti avea probleme cu acestea, gen se vor exfolia sau incalzirea nu functioneaza. Piesele care le gasiti cele mai ieftine sunt copiute fabricate in Turcia sau China a marilor producatori de oglinzi. Produsele cele mai de calitate sunt fabricate in Spania si in Taiwan, stiu nu suna de incredere tara din Asia insa acolo se afla unul dintre cei mai mari producatori de piese auto. In acest domeniu sunt pe locul 3 mondial.

Mai jos gasiti o poza cu oglinzile si datele de contact ale unui magazin specializat in acest domeniu. Telefonic sau fizic daca va duceti cu masina la ei veti primi sfaturi despre cum se monteaza.

Oglinzi VW T5 si Caddy

Inca un lucru care trebuie sa-l stiti este anul si luna exacta cand a fost fabricata masina. De exemplu pentru VW T5 geamul de oglinda din imaginea de mai sus se potriveste pana in luna 12 anul 2009 dupa aceasta data s-au pus alte oglinzi si alte faruri T5 Facelift.

Daca nu stiti ce tip de oglinzi sa cumparati, asferice sau convexe puteti intreba la magazin sau lasati un comentariu la sfaristul acestui anunt.

 

2 thoughts on “Oglinzile de la VW Transporter T5 se potrivesc si pe Caddy”

  1. ma interreseaza 1 buc oglinda partea dreapta incalzit reglaj electric pliabil electric pt.vw t 5 2009 4 motion

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *