Far aburit din cauza la condes pe interior Mercedes C-Class

Aveti ceata si apa in interiorul farurilor la Mercedes C Class, acest lucru se intampla din cauza condensului. Apare in special cand temperaturile sunt foarte scazute sau dupa ce ati spalat masina cu apa rece pe timp de vara.

Asa se intampla cand piesele masinilor de generatie noua sunt din ce in ce mai porost calitativ si culmea masina din ce in ce mai scumpa.

Am zis sa-mi cumpar Mercedes ca este o masina produsa in Germania si tot am auzit ca marcile nemtesti sunt fiabile si cu piese bune.

Avand in vedere ca masina a fost cumparata la mana a2a am zis ca probabil a fost lovita si au schimbat farurile. Dar am verificat si acest lucru nu s-a intamplat. Mai bine era asa si sa monteze ceva aftermarket produse prin Taiwan sau mai stiu eu pe unde, poate alea sunt mai bune decat Mercedes Benz.

Apa in interiorul farurilor la Mercedes Benz C Class

De garantie nici numai vorbesc, avand in vedere ca masina este adusa din afara.

Ce sa fac, imi sta pe creier, exista o singura solutie in spirit de gluma, iarna sa nu mai aprind farurile iar vara sa spal masina cu apa calda.

Citeam pe forum Mercedes Benz ca sa scot capacele din spatele farurilor astfel circula aerul prin ele si nu se mai aburesc.

Sa nu mai zic ca am vazut alte marci mai ieftine prin care nu stiu cum mai trecea lumina de ceata si picaturile de apa aflate in interiorul farurilor.

Va intreb, aveti aceeasi problema ca mine, ati reusit sa o rezolvati si cum.

Va rog sa lasati un comentariu la sfarsitul acestui topic.

 

4 thoughts on “Far aburit din cauza la condes pe interior Mercedes C-Class”

 1. Am aceeasi problema.
  Nu stiu inca reezolvarea, cica ar avea niste supape in spate farului pe unde circula aerul.

  1. Da este un fel de aerisire in spatele farului, am controlat si nu sunt infundate. Problema este ca in trecut piesele erau de calitate inalta, acum pun pe ele cele mai ieftine faruri.

   1. Trebuie sa mai caut aerisirea ca nu am gasit-o. Dar am scos capacul pe unde se schimba becul am mers cu farurile aprinse pana nu mai era condens si apoi am pus capacul repede la loc, vad ca a mers. Momentan nu se mai abureste dar din pacate condensul a patat oglinda in partea de jos. Multumesc.

    1. Foarte urat, acum iti sta pe creier pata aia de jos, ma enerveaza pe mine ca mi-ai spus tu, dar pe tine. Trebuie sa mergem la Mercedes cu ele sa le dam in cap cu farurile.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *