Oglinda VW Caravelle T4

Vand oglinda dreapta sau stanga cu reglaj electric sau mecanic pentru Volkswagen Caravelle T4 fabricat intre 1990 si 2003 la cel mai bun pret.

Oglinzile complete pentru acest model sunt de trei feluri, cu reglaj manual adica scoateti mana pe geam ca sa puteti regla geamul de oglinda. Cu reglaj electric, se potriveste din interior folosind o maneta. Si ultimul cu reglaj electric si dezaburire in geam.

Daca doriti sa achizitionati una dintre piesele mentionate mai sus va rog accesati acest site www.OglindaAuto.ro mare atentie sticla de oglinda cu suportul din plastic de pe cea electrica nu se potriveste pe cea mecanica si invers.

Oglinda stanga sau dreapta Volkswagen Caravelle T4

Oglinda de pe Volkswagen Caravelle T4 se potriveste si pe VW Transporter T4 pentru tipul de caroserie duba sau de pasageri cu locuri. Puteti ridica comenzile din Bucuresti Sector 1 foarte aproape de cartierele Baneasa, Bucurestii Noi, Chitila, Domenii, Victoriei, Otopeni mai exact in cartier Pajura. Un alt punc de lucru este situat pe soseaua de centura Ilfov langa Tunari si Stefanesti de Jos.

Mare atentie daca aveti un VW Caravelle T4 Doka golinzile de pe acest model sunt cu bratul lung, la sistemul de prindere ele se potrivesc insa nu stiu daca veti reusi sa vedeti ceva in ele avand bratul mai scurt.

Pentru orice intrebari suplimentare sunati la numarul de telefon afisat pe poza sau adresa de email.

Daca doriti sa stiti cum se monteaza si demonteaza aceste oglinzi cautati la categoria “cum se schimba o oglinda”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *