Oglinda Golf 4

Oglinda noua stanga sau drepta, cu reglaj mecanic sau electric cu degivrare pentru Volkswagen Golf 4 la cel mai bun pret.

Pentru acest model de masina oglinda din stanga este mai mare decat cea din dreapta. S-au fabricat doua tipuri de oglinzi.

  1. Primul si cel mai ieftin este cu reglaj mecanic cu sticla fara incalzire de culoare normala sau heliomata.
  2. Cel de al-2lea este cu reglaj automat si dezaburire , geamul de oglinda fiind de culoare normala sau heliomata cu tenta albastruie.

Puteti achizitiona oglinzi calitate de fabrica de pe acest site www.OglindaAuto.ro  ele sunt aduse din tari precum Spania si Olanda. 

Oglinda Volkswagen Golf 4

Oglinda de Golf 4 se potriveste si pe Bora. Puteti ridica produsele din Sector 1 Bucuresti sau din Ilfov Stefanesti de Jos. Comanda se poate face telefonic, online pe site-ul mentionat mai sus sau pe adresa de email. Pentru alte informatii sau intrebari puteti sa lasati une mesaj pe acest site. 

Pentru a vedea cum se monteaza si demonteaza o oglinda Golf 4 vizitati de pe acest site rubrica “cum se schimba o oglinda”.

Va sfatuiesc sa nu cumparati cele mai ieftine produse de pe piata, acestea sunt fabricate in Turcia sau China si sunt de o calitate inferioara fata de oglinzile putin mai scumpe. Stiu ca diferenta de pret nu este foarte mare insa materialele din care sunt fabricate sunt mai proaste.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *