Oglinda VW Caddy

Oglinda Volkswagen Caddy pe partea stanga sau dreapta, mecanica sau electrica cu incalzire.

Acestea sa gasesc peste tot pe piata din Romania, insa ce trebuie sa stiti este producatorul de care sunt fabricate. Va sfatuiesc sa nu cumparati cele mai ieftine oglinzi, acestea se exfolieaza sau sticla se dezlipeste repede de pe sutportul din plastic. Diferenta intr un producator de top si unul aftermarket mai necalitativ este de cativa lei.

Sa nu mai zic ca cele fabricate in Turcia sau China nici nu se potrivesc perfect la sistemul de prindere.

Vreti sa achizitionati o oglinda completa, sau doar sticla sau doar carcasa va recomand acest site specializat pe oglinzi auto www.OglindaAuto.ro aici gasiti oglinda completa sau pe bucati, ca in imaginea de mai jos.

Oglinzi Volkswagen Caddy

Geamul de oglinda cu suportul din plastic si capacul din spate cel superior la unele masini vopsit in culoarea masinii se mai potrivesc si pe modelul VW Transporter T5. O alta solutie este sa le cumparati de la un parc de dezmembrari, insa dezavantajul este ca ei nu ofera factura sau garantie. Plus riscati ca oglinda sa cada dupa suportul in care este prinsa, sau gaurile in care sta de caroserie sa fie largite.

De pe siteul mentionat mai sus am cumparat eu oglinda pentru masina mea, si am avut de ales intre producatori din Europa mai exact din Spania, Olanda, Germania sau Polonia.

Oglinda de VW Caddy se monteaza foarte usor, gasiti un tutorial cu pasii pe care trebuie sa-i urmariti pentru a shimba piesa. Daca alegeti sa o inlocuiti dumneavoastra pierdeti garantia, aceasta este valabila doar daca se monteaza intr-un service autorizat  Volkswagen.

Daca aveti intrebari suplimentare va rog lasati un comentariu la sfarsitul acestui articol.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *