Oglinda VW Bora

Oglinda stanga sau dreapta, reglaj mecanic sau electric cu incalzire pentru Volkswagen Bora fabricat intre 1998 si 2005.

Oglinzile de pe acest model se potrivest pe taote caroseriile berlina sau combi. Pe partea stanga oglinda este mai mare decat cea de pe partea dreapta. Se gasesc oglinzi mari si pe partea dr. doar in tari precum Angliza, Japonia, Africa de Sud si Australia. Daca gasiti la dezmembrari una dintre aceste tari o puteti achizitiona fara probleme, cade perfect la sitemul de prindere.

Sticla de oglinda cea mare are urmatoarele dimensiuni lungime de 17 cm iar inaltime 10 centimetri.

Inca un lucru pe care trebuie sa-l cunoasteti este faptul ca oglinda de pe VW Bora se potriveste si pe Volkswagen Golf 4.

Oglinzi Volkswagen Bora

In caz ca aveti sticla de oglinda sparta o puteti achizitiona de la magazine de specialitate separat, pe bucati mai vine si carcasa doar partea superioara care este vopsita in culoarea masinii.

Geam de oglinda pt VW Bora se gasesc cu incalzire sau fara, si heliomate adica au o tenta albastruie sau normale. Pe partea stanga ele sunt asferice iar pe dreapta sunt convexe. Nu aruncati bani pe cele mai ieftine produse gasite pe piata, riscati sa se exfolieze foarte rapid. Va sfatuiesc sa le achizitionati de la magazine care au o vechime in acest domeniu si care le importa din tari europene, precum Spania, Germania sau Olanda. Aici puteti sa achizitionati produsul dorit www.OglindaAuto.ro .

Daca doriti sa aflati cum se monteaza oglinzile de VW Bora cautati pe acest site la categoria “cum se schimba o oglinda”.

Orice intrebari suplementare aveti nu ezitati sa-mi lasati un comentariu si am sa va raspund in cel mai scurt timp.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *