Apa si ceata in faruri la Audi A4 B6

Aveti farul aburit la Audi A4 B6, aceasta apare din cauza fenomenului de condens. Se intampla iarna in zilele reci sau dupa ce ati dus masina la spalatorie.

Nu este singurul model care are aceasta problema, sunt alte masini din gama Audi si alte marci scumpe sau lowcost precum Mercedes, BMW, Toyota si mai ieftine gen Chevrolet, Opel sau Fiat.

Faruri aburite pe interior Audi A4 B6

Singurul lucru pe care il pot spune este ca in functie de producator farurile ele se pot schimba pe garantie sau nu.

Cu cat trec anii mai mult cu atat masinile devin din ce in ce mai scumpa, cu piese din ce in ce mai ieftine si mai proaste. Farurile majoritatea modelelor fabricate dupa anul 2005 si la unele chiar mai devreme sunt fabricate din plastic. Daca aveti norocul ca acestea sa fie bine inchise / sigilate nu se vor aburii, dar cu timpul sigur plasticul ieftin din care sunt confectionate o sa fie din ce in ce mai mat, neclar. 

Si aceasta problema se poate rezolva usor dar bineinteles cu bani.

Cum ? Simplu se polisheaza la un service de specialitate. M-am interesat de acest lucru si preturile varianta intre 30 lei si 100 lei.

Am intalnit un garaj care fac polish cu 100 lei iar dupa aplica o folie transparenta pe faruri, cel mai bun lucru la ei este ca ofera garantie pe viata. Ii gasiti aici www.AMcustoms.ro , ei aplica si folie pe geamuri, sunt omologati RAR si foarte de treaba, profesionisti si corecti.

Auto Moto tuning

De ce spun asta, atunci cand am fost la ei montau folie llumar pe un Mercedes C-Class, model mai nou, pentru ca nimeni nu este perfect au zgariat din greseala geamul lateral de la usa din spate, era vorba de un lucru minor.

Fara ca propietarul sa se supere, sau sa-i certe i-au spus ca ii vor schimba geamul cu unul original. Au pus mana pe telefon au sunat direct la Mercedes si au comandat un geam original.

Am ramas umit cand am vazut asta, de ce, pentru ca geamul comandat de ei a costat jumatate din pretul cerut pe montaj si folie. Jos palaria baieti. Asta inseamna un serviciu de calitate.

Ok sa revenim la ceata din faruri, din cate am citit si pe alte forumuri aceasta nu se pot repara.

Asa ca pe viitor daca loviti masina va recomand cu incredere sa nu mai cumparati faruri originale ci aftermarket.

Daca ati intampinat aceasi problema ca mine sau ati gasit rezolvari pentru apa din faruri va rog sa le impartasiti cu noi si sa lasati un comentariu la sfarsitul acestui topic.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *