Far aburit din cauza la condens BMW serie 3 E90

Din cauza la condes mi se aburesc farurile la BMW seria 3 E90. Am observat ca acest lucru se intampla dupa ce am scos masina de la spalatorie sau in zielele de iarna.

Cine imi poate spune cum pot rezolva aceasta problema, ce trebuie sa fac ca farurile sa nu se mai abureasca.

Am cumparat masina la mana a2a si nu este singura la care am observat acest lucru, este o problema de producator ? Nu stiu, daca masina mai este in garantie se pot schimba la reprezentanta ?

Va rog sa-mi spuneti daca aveti aceasi problema ca mine si ati reusit sa o rezolvati ce ati facut.

Am zis ca BMW masina nemteasca cu o istorie in spate nu au astfel de probleme minore sau majore depinde cum doriti sa le spuneti.

Faruri aburite BMW Seria 3 E90

Am mai vazut si alte masina cu faruri aburite precum Ford Fiesta, Peugeot 308, Dacia Logan, Fiat Brava, Alfa Romeo 159 si multe altele din clasa inferioara, insa nu ma asteptam sa intampin astfel de problema la BMW.

Faruri angel eyes, BMW, Germania ce pot sa spun VRAJEALA mai bine o Skoda Octavia fabricata pana in 2005, un tank de masina foarte fiabila si ieftina de intretinut.

Pana acum cand mai loveam cate o masina in trecut, alte marci nu BMW eram ferm convins ca trebuie sa cumpar piesele originale ca sunt mai bune.

Nu am sa mai fac asta, cele aftermarket producatori precum Depo, TYC, Alkar, Polcar si mai stiu eu ce la jumatete de pret fata de Hella, Valeo, Magneti Marelli care la unele marci vin pe original, prefer piesele cele mai ieftine. Ce poate sa se intample, in cel mai rau caz se aburesc farurile. 

Asa ca va intreb si pe voi cum se poate opri condesul astfel incat sa nu se mai abureasca farurile.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *