Rezolva problema farurilor aburite Ford Focus

Din ce cauza se aburesc farurile la Ford Focus. Acest fenomen de condes se intampla atunci dupa ce ati spalat masina sau iarna in zielele cu temperaturi scazute.

Cati dintre voi ati intampinat aceasta problema si cati ati rezolvat-o.

Eu am intampinat-o la un Focus Mk3 ultima generatie, masina cumparata de noua, cu faruri originale.

Dupa ce am spalat masina am vazut ca la farul de pe partea pasagerului s-a aburit sticla, si chiar ochiul de pisica situat pe bara din spate.

Condes faruri aburite Ford Focus

Daca farurile sunt perfect sigilate acest lucru nu trebuie sa se intample.

Eu sunt unul dintre cei norocosi, am vazut persone cu acelasi model ca al meu, cu proiectoarele, stopul de frana si ambele faruri prin care nu te putei uita de ceata din ele.

Ore atunci cand lovesti masina de ce sa nu cumperi piese aftermarket si nu originale.

Facand o obsesie din aceasta problema pe unde trec ma uit in jur si am ramas uimit de ce am vazut, BMW seria 3 masina aproape noua cost total 80000 euro, faruri aburite, Mercedes C Class cred ca era din 2010 aceasi problema, sa nu mai vorbesc de masini low cost, Opel Astra, Peugeot si multe altele.

Cine imi spunea ca la toate masinile se intampla asta, hahaha i-am raspuns, s-a intamplat ca inainte de aceasta masina sa detin un Focus primul model an fabricatie 2003, Peugeot 206 SW tot din 2003, Daewoo Tico 1999 si un VW Lupo din 2001, nici una din aceste masini nu a avut aceasta problema.

Asa ca va intreb si pe voi ce masini aveti si cati dintre voi a intampinat aceasta problema, cine a reusit sa-si dea seama cum se rezolva fenomenul de condes, ce ati facut sa nu se mai abureasca farurile.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *