Unde este localizat filtru de polen VW Passat 1996-2000

Vezi unde este situat filtru de polen la Volkswagen Passat B5 fabricat intre August 1996 pana in luna Noiembrie anul 2000.

Afla cum poti schimba de unul singur filtru de habitaclu la VW Passat B5 prima generatie. Urmareste procedura de mai jos si vei reusi sa schimbi filtru de polen pentru Volkswagen Passat B5 primul model.

Te putem ajuta si cu alte tutoriale unde poti gasi capacitatea uleiului din motor si unde sunt localizate filtrele de combustibil, ulei, hidraulic si cel de aer.

Daca ai intrebari poti lasa un comentariu la sfaristul acestui articol si un mecanic o sa va raspunda.

Ridicati capota motorului, carca unde se afla filtru de polen este situata in partea dreapta sus cum stati la volan. Vedeti in poza de mai jos.

Unde este localizat filtru de polen VW Passat 1996-2000

 

Dupa ce ati gasit unde este situat filtru de habitaclu, luati o surubelnita in stea si desfaceti singurul surub situat pe carcasa filtrului. Vedeti in poza de mai jos.

Inlocuieste filtru polen VW Passat B5

 

 

Dupa ce ati desfacut surubul si ati scos carcasa filtru este prins in partea stanga cum va uitati la el intr-un clips, trageti de acel clips ca sa puteti scoate filtru, vedeti in poza de mai jos despre ce este vorba. Sageata arata locul unde este situat clipsul si tot o data in partea in care trebuie sa trageti de el.

Schimba filtru polen VW Passat B5

 

Pentru acest model de masina va recomand filtre produse de catre Mann si Knecht. 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *