Schimba oglinda VW Bora

Schimba sticla oglinda la VW Bora berlina si combi. Daca ai geamul de oglinda spart sau incalzirea nu mai funcioneaza si doresti sa-l inlocuiesti cu unul noi. Urmareste aceasta procedura si vei reusi sa-l schimbi de unul singur.

Sticla de oglinda este lipita pe un suport din plastic. La acest model cea de pe partea stanga este mai mare decat cea de pe partea soferului asta in caz ca masina este cu volan pe stanga. Daca este cumparata din Anglia si are volanul pe partea dreapta atunci lucrurile se inverseaza, oglinda din dreapta este mai mare decat cea de pe partea stanga.

De aici puteti achizitiona oglinda exterioara VW Bora completa sau pe bucati.

Pe acel suport de plastic despre care vorbeam mai sus se afla 8 carlige grupate doua cate doua, vedeti in poza de mai jos.

Inlocuieste geam oglinda VW Bora

In corpul principal al oglinzii de la Volkswagen Bora ramane un cerc care are pe el 4 puncte, aceste puncte trebuiesc pozitionate intre spatiile dintre pini. Vedeti poze de mai jos.

Schimba sticla oglinda VW Bora si Golf 4

Dupa ce ati reusit sa pozitionati geamul de oglinda ca sa-l montati nu ramane decat sa apasati pe acesta cu grija pana carligele se capseaza in spatele cercului.

Atentie daca sticla de oglinda este furata si rotundul din oglinda completa ii lipseste partea cu cele patru puncte, vedeti poza de mai jos, atunci trebuie sa schimbati oglinda completa.

Motoras automat oglinda VW Bora si Golf 4

Procedura de schimbare oglinda la VW Bora este valabila masinile dotate cu oglinzi electrice cu dezaburire cat si pentru cele mecanice. Diferenta dintre ele este ca la cele cu degivrare mai au doi pini in care intra doua fire. Am intalnit modele care firele de la incalzire sunt conectate in partea dreapta jos asa cum este si in poza, si unele modele in care firele sunt conectate in partea stanga sus.

Geam oglinda dreapta cu dezaburire VW bora si Golf 4

Ca sa demontati geamul de oglinda introduceti un deget prin spatele ei si trageti spre exterior pana reusiti sa deconctati pini de pe suportul din plastic. Va sfatuiesc sa folositi manusi ca sa nu va taiati in cioburi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *