Schimba sticla de oglinda VW Golf 5

Cum se schimba sticla de oglinda la VW Golf 5 pe partea dreapta. Procedura de inlocuire geam oglinda este foarte simpla. In clipul prezentat mai jos sticla a cazut de pe suportul din plastic, pur si simplu s-a dezlipit de pe acesta. Acest lucru se intampla des la aceasta masina.

Inlocuieste sticla de oglinda Volkswagen Golf V

Daca aveti noroc si aceasta nu s-a spart atunci cand a cazut o puteti lipi inapoi cu silicon sau banda dubla adeziva. Singurul dezavantaj este ca aceasta nu o sa se mai incalzeasca si dezaburirea nu va mai functiona.

De aici puteti cumpara sticla oglinda dreapta VW Golf 5 si geam oglinda stanga VW Golf 5 la cel mai bun pret si calitate. In caz ca nu stiati oglinzile de pa masini sunt fabricate din plastic si din sticla. Cele din plastic nu pot fi inscriptionate cu pasta doar cu laserul, iar cele din sticla pot fi inscriptionate cu pasta si cu laser. In rest nu difera intre ele cunosc masini de 10 de mii de euro care ies din fabrica cu oglinzi fabricate din plastic. Asa ca nu va ganditi ca faca este fabricat dintr-un material sau altul afecteaza vizibilitatea. Daca doriti sa le sablati cu numarul de la masina aceasta este o solutie antifurt care nu tot timpul il sperie pe hot.

Mai jos aveti un video cum se schimba sticla de oglinda la VW Golf 5.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *