Shimba bec ars Skoda Octavia 2 Facelift

Schimba far, bec ars Skoda Octavia 2 Facelift

Cum se schimba farul sau becul ars de faza scurta si faza lunga, pozitia sau becul de semnal la Skoda Octavia 2 Facelift. 

Deti o Skoda Octavia II Facelift si ti s-a ars un far / bec, noi te ajutam cu un tutorial cum poti shimba becul, pozitia sau becul de la semnalizare si chiar farul intreg pentru acest model de masina.

Pentru acest model pt a shimba un bec-ul H7 trebuie sa dai farul jos.

De aici puteti comanda set becuri din far pentru Skoda Octavia 2 si Facelift.

Urmariti acest video si invatati cum se demonteaza farul.

Ca sa poti demonta farul intreg la Skoda Octavia 2 pentru a inlocui becul ars sau chiar farul intreg mai intai trebuie sa-i desfaci surubul din plastic din spatele becului. Vedeti tutorialul video mai exact in secunda 4 din acesta despre ce surub este vorba.

Acum ca sa puteti scoate farul in partea interioara sub bec aveti o piedica si un carlig la minutul 0:34 vedeti cum trebuie sa ridicati de piedica si la minutul 0:40 cum trebuie sa scoateti carligul, cu alte cuvinte mai intai ridicati piedica si o tineti asa pe urma trageti de carlig nu foarte tare sa nu ramaneti cu el in mana.

In acest video se va schimba becul ars de pe faza scurta dar procedura este la fel si pentru cel de faza lunga. 

Dupa ce ati scos farul in spate este o protectie de cauciuc trageti de ea pentru a iesi de acolo, dupa care rotiti de bec pentru a iesi din suportul lui si pe urma scoate mufa din bec tragand de ea spre exterior. Este indicat sa nu puneti mana pe bec dupa ce ati schimba becul ars de faza scurta la Skoda Octavia 2 Facelift inainte de a monta farul la loc faceti o proba sa verificati daca becul nou functioneaza. Nu uitati sa puneti la loc protectia de cauciuc din spatele farului. Pe urma impingeti farul la locul lui si insurubati la loc surubul din plastic.

 

Parcurgeti toti pasi din acest video dar dupa ce ati conectat becul cel nou in soclu nu uitati sa puneti protectia de cauciuc peste soclu cea care arata ca o farfurie, cei din video au uitat sa faca acest lucru. La Octavia 2 FL din video farul ars este cel de la lupa bec H7.

 

 

2 thoughts on “Schimba far, bec ars Skoda Octavia 2 Facelift”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *