Reseteaza eroarea service-calculatorul de bord la VW Bora

Cum se reseteaza eroarea service sau insp oil din calculatorul de bord la VW Bora fabricata in anul: 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006.

Daca ati facut revizia si nu ati resetat computerul de bord la masina dumneavoastra VW Bora urmariti procedura de mai jos si veti reusi sa resetati calculatoruld e bord pentru VW Bora.

Indiferent de motorizare, capacitate cilindrica, an sau cai putere procedura este la fel pentru toate modele Volkswagen Bora.

Urmariti pasi de mai jos si veti reusi sa resetati computerul de bord la VW Bora:

 1. Intrati in masina si inchideti toate usile.
 2. Puneti cheia in contact.
 3. Apasati si tineti apasat butonul din dreapta cel de langa kilometraj. Vediti care buton in poza de mai jos.
 4. Cum se reseteaza calculatorul de bord la VW Bora
 5. Puneti contactul pana cand toate indicatoarele de pe bord se aprind, nu porniti motorul.
 6. Acum eliberati butonul din dreapta.
 7. Dupa care rotiti butonul din stanga in sensul acelor de ceasornic, de la stanga la dreapta. Vedeti in poza de mai jos.
 8. Reseteaza lumina de service de bord la VW Bora
 9. Luati contactul si gata eraorea de service s-a resetat.

In caz ca procedura nu a mers din prima mai incercati o data.

 

Daca aveti intrebari despre cum se reseteaza anumite indicatoare de pe bordul unui autovehicul cum ar fi: led airbag, bec frana de mana, service, oil service, oil insp, inspectie, main reqd si asa mai departe nu ezitati sa ne lasati un comentariu mai jos despre problema pe care o intampinati si unul din expertii nostri te vor ajuta cu un raspuns.

 

12 thoughts on “Reseteaza eroarea service-calculatorul de bord la VW Bora”

 1. Cum se modifica intervalul de schimb ulei pt.vw bora. Dupa 3000 km de la schimbul de ulei imi apare in bord Service in 3000 Km.

  1. Cand schimbati uleiul intervalul trebuie resetat si revine la cat a fost pus ntial, 10.000 sau 15.000 km.

  1. Buna dimineata, nu poti sa-l resetezi fara un soft special, daca imi spui din ce cauza s-a aprins pot sa-ti zic ce sa verifici si se va opri singur.

  1. Salut Lucian, scoti presiunea dintr-o roata, si vezi daca ti se aprinde senzorul de presiune.

  1. Buna ziua Adrian, te rog sa-mi spui din ce an este masina ta, si te voi ajuta cu procedura de resetare service.

   1. Salut!
    Am un VW Bora si este aprins becul portocaliu cu forma aceea rotunda ca si un motor , ce pot face pentru inlaturarea acestei erori sau care ar fi defectul ?
    Multumesc.

    1. Salut Cristi, daca te referi la semnul din imagine acesta Lumina galbena bord forma de motor VW Bora se aprinde din foarte multe motive. Noxe proaste, sonda lambda, catalizatorul, bujiile fisele de la bujii, apa in benzina sau motorina. Daca s-a prins din cauza ultimului exemplu se va stinge singur. In caz ca vrei sa scapi de acesta lumine se pote dezactiva cu un dispozitiv special. Insa iti recomand sa vezi cauza sigura si sa inlocuiesti sau sa repari piesa.

     1. Masina este pe benzina motor 1.6 si dupa revelion voi merge la RAR trebuie sa remediaz defectiunea si speram ca o pot identifica acasa fiindca nu am posibilitate sa o repar la service , care sunt defectele de obicei?

     2. Cele mai dese probleme din cauza caruia se aprinde check engine la VW Bora sunt cele enumerate de mine mai sus. Daca ai probleme legate de noxe este posibil sa nu treci de RAR.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *