Reseteaza cheie service VW Caddy

Cum sa resetezi cheia de service la Volkswagen Caddy. Fabricata in anul: 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013.

Daca ati facut revizia si nu ati resetat calculatorul de bord la masina dumneavoastra VW Caddy urmariti procedura de mai jos si veti reusi sa resetati computerul de bord pentru VW Caddy.

Indiferent de motorizare, capacitate cilindrica, an sau cai putere procedura este la fel pentru toate modele Volkswagen Caddy.

Urmariti pasi de mai jos si veti reusi sa resetati computerul de bord la VW Caddy :

Reseteaza eraore cheie service VW Caddy

  1. Apasati pe butonul situat in partea dreapta a bordului la fel ca in imaginea de mai jos.
  2. Reseteaza eroarea de service Volkswagen Caddy 
  3. Tineti apasat butonul mentionat mai sus si puneti contactul fara a porni masina. Doar pana se aprind toate indicatoarele de pe display-ul bordului auto. 
  4. Dupa ce ati pus contactul eliberati butonul.
  5. Acum rotiti o data de botunul din partea stanga a bordului in sensul acelor de ceasornic asa cum se vede si in poza de mai jos.
  6. Reseteaza cheia de service VW Caddy
  7. Gata cheia de service la VW Caddy a disparaut. In caz nu a functionat mai incercat o data.

Daca aveti intrebari despre cum se reseteaza anumite indicatoare de pe bordul unui autovehicul cum ar fi: led airbag, bec frana de mana, service, oil service, oil insp, inspectie, main reqd si asa mai departe nu ezitati sa ne lasati un comentariu mai jos despre problema pe care o intampinati si unul din expertii nostri te vor ajuta cu un raspuns.

2 thoughts on “Reseteaza cheie service VW Caddy”

  1. Sal am schimbat uleiul si filtru la un passat 97 disel ,si dupa 10 secunde dupa ce o pornesc mi se aprine in bord martorul :probleme la racire’ si nu am nici un fel de scurgere de lichid,daca imi puteti spune ce este va rog!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *