Vopsea mata Plasti Dip

Doriti sa va vopsiti masina in culori mate, puteti face acest lucur cu ajutorul vopselei Plasti Dip.

Vopseaua PlastiDip este cauciucata, mata si rezista la umezeala, saruri, produse chimice asa ca va puteti spala masina si degresa vopseaua fara griji, ea rezista la o temperatura de -34 grade celsius si + 93 grade celsius.

Puteti gasi urmatoarele culori : negru mat, albastru mat, maro mat, alb mat, verde mat, galben mat, cam acestea sunt cele mai importante.

Daca sunteti intereseat sa vopsiti masina intr-o culoare mata care nu afecteaza vopseaua originala, ba chiar o protejeaza o puteti face la atelierul celor de la www.AMcusoms.ro in Bucuresti sector 6.

Ca sa ma fac mai inteles vopseaua este un fel de autocolant diferenta este ca aceasta se da foarte usor jos de pe masina fara a fi nevoie sa o incalziti inainte.

Priviti pozele de mai jos cum scoate vopseaua Plasti Dip de pe masina si in ce stare se afla culoarea originala care a fost acoperita cu PlastiDip.

Vopsea mata Plasti Dip

 

 Avantajul acestei vopsele este ca atunci cand vopsiti masina nu trebuie sa acoperiti si sa demontati piesele care nu vreti sa le vopsiti.

In poza de mai jos aveti un exemplu cu un BMW vopsit cu PlastiDip si peste faruri.

 

Vopsea auto mata Plasti Dip exfoliere de pe far

Acest produse se gaseste si in Romania, la preturi scazute. Puteti vopsi orice auto si moto.

Se pot vopsi separat si parti de caroserie cum ar fi oglinzi, capota, plafon, aripi sau doar jante / roti.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *