Topul celor mai furate oglinzi auto

Topul celor mai furate oglinzi auto. Din ce in ce mai multe cazuri in care indiferent de marca si modelul pe care il deti iti sunt furate oglinzile exterioare. 

Am intalnit cazuri la care oglinzile noi costa in jur de 20 lei si tot au fost furate cele originale de pe masina. Oare cand hotul fura nu se intreaba cat costa oglinda respectiva intr-un magazin de specialitate.

Cum poti sa previi furtul oglinzile auto si moto ?

Poti sabla oglinzile, aceasta se poate face in doua modalitati cu o masina cu laser sau cu o pasta speciala, prima fiind putin mai scumpa decat a2-a. O alta modalitate este sa-ti montezi pe carcasa oglinzii niste clipsuri care nu-i mai permite hotului sa scoata sticla de pe suportul acesteia. Cea mai ieftina este inscirpionarea oglinzii cu pasta despre care va vorbeam la inceput. Daca doriti sa cititi mai mult despre asta o puteti face accesand acest site www.OglindaAuto.ro

Top oglinzi auto furate

Top oglinzi auto furate.

  1. BMW
  2. Audi
  3. Volkswagen
  4. Opel
  5. Mercedes

 

Cele mai scumpe oglinzi auto originale sau aftermarket se gasesc la modelele : Chevrolet, Mitsubishi, Suzuki, Honda, Toyota, Mazda, Land Rover si lista poate continua. In specile care au ca tari de origine altele decat cele europene. Exemplu Japonia, America, Korea si asa mai departe. Insa hoti prefera sa nu fure oglinzile acestor marci din cauza ca modelele pe care le fabrica sunt mai rare in Romania.

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *