Stiker sau abtibilde cu gauri de gloante

Cum poti ascunde micile lovituri de pe caroserie auto sau moto cu stiker care imita urme de gloante. Aceste autocolante se gasesc online si dupa mine sunt cea mai ieftina varianta de a astupa micile zgarieturi sau urmele lasate de pietre pe vopseaua autovehicolului dumneavoastra.

Decat sa vopsiti toata piesa aceasta este singura varianta usoara si rapida. Pe piata se gasesc tot felul de stikere dar cele mai utilizate din ele sunt gaurile de gloante.

Sticker auto cu gauri de gloante

Nu costa foarte mult si rezolvati problema in cateva minute. O alta varianta mult mai scumpa este sa o reparati asta in caz ca vopseaua a ramas la locul ei si nu a sarit. Tabla se repara cu ajutorul unui “ciocan” insa nu gasiti multe service-uri auto cu aceasta unelta. Nu de foarte mult timp mi-am reparat o mica infundatura la un VW Golf 7 si m-a costat 30 de lei.

Acum ceva timp aceste abtibilde cu gauri de gloante erau folosite in special de baieti rai, mafioatii din Romania, in special cei care numere de inmatriculare cu WPN, WPP, WST si asa mai departe.

Aceste produse se gasesc si pe acest site de anunturi cu piese auto gratis la categoria accesorii.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *