Solutie lipire sticla oglinda auto exterioara laterala

Cu ce solutie se poate lipi sticla, geam oglinda auto exterioara, laterala care s-a dezlipit de pe suportul acela negru si a cazut.

Daca doriti sa o reparati sau vreti sa cumparati o sticla de oglinda noua va recomand acest site www.OglindaAuto.ro oferta montaj gratuit au si service de oglinzi auto plus ca vand produse de calitate, vorbesc din propria experienta.

Dupa cum stiti sunt multe marci si modele auto la care sticla de oglinda se dezlipeste si cade. Cateva exemple: VW Golf 7, Golf 5, Passat B6, Jetta 3 si 4, Touareg, Audi A4 B8, A5, A6. Opel Astra H, Insignia, Astra J. Ford Focus, Mondeo, si lista poate continua.


Mercedes Sprinter – VW Crafter sticla oglinda mica dezlipita

BMW seria 3 E46 sticla oglinda dezlipita

Recomandari atunci cand lipiti oglinda, trebuie sa cumparati un adeziv de calitate iar daca oglinzile laterale sunt incalzite acest adeziv trebuie sa fie un bun conductor de incalzire pentru a functiona in continuare dezaburirea lor. Un astfel de lipici costa in majoritatea cazurilor mai mult decat o sticla de oglinda noua din cauza asta va recomndam putin mai sus sa cumparati un geam de oglinda nou care vine deja lipit din fabrica de acel suport.

Mare grija cat de gros aplicati stratul de lipici, cu cat e mai subtire cu atata o sa functioneze mai bine degivrarea sticlelor, va recomand sa apelati la specialistii de la www.OglindaAuto.ro in caz ca nu va descurcati. Inainte de a aplica solutia pt. lipire curatati bine spatele sticlei cat si suprafata din plastic cu un diluant, lasati sa se usuce si pe urma puteti sa lipiti sticla oglinzii.

Daca oglinzile nu au incalzire atunci puteti sa le lipiti cu orice adeziv care sa reziste la temperaturi scazute si ridicate.

Volkswagen Golf VII geam oglinda dezlipit care a cazut si s-a spart. Proprietarul a lipit cu scotch a ramasina din sticla.

Opel Astra J geam oglinda dezlipit aceeasi poveste ca la Golf 7.

VW Transporter T5 sau Caddy cgeam oglinda dreapta dezlipit.

Audi A4 B8 sticla oglinda dezlipita.

Audi A6 C7 sticla oglinda dezlipita.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *