Scoate si inlocuieste bec ars din far VW Beetle

Daca doriti sa inlocuiti tot farul sau doar sa schimbati becul ars de faza scurta si faza lunga al unui Volkswagen Beetle trebuie sa scoate tot farul din masina pentru a face acest lucru.

Procedura este destul de simpla pentru a demonta farul va rog sa urmati tutorialul nostru.

Comanda orice tip de bec sau elemente de iluminat pt Volkswagen Beetlesi nu numai de aici Faruri, Stopuri si Set Becuri auto.

Inainte de toate ridicat capota.

In spatele farului se afla o clema din plasitc care trebuie ridicata pentru a decapsa farul de caroserie, inainte de a ridica de aceasta piedica in care sta prins trebuie sa apasati pe butonul de langa ea, fara a apasa acest buton nu sa reusiti sa ridicat de acel maner. Cedeti in poza de mai jos butonul indicat printr-o sageata albastra iar manerul printr-o sageata rosie.

 

Schimba bec ars din far VW Beetle

Dupa ce ati reusit sa ridicat de acel maner acum puteti sa scoate farul pur si simplu trageti de el spre exterior.

Scoateti mufa care este conectata la soclu si acum protectia din plastic, aceasta este prinsa intr-un clips in partea superioara. Vedeti acest clips indicat printr-o sageata in poza de mai jos.

Demonteaza capac far VW Beetle

 

Acum ca sa scaoteti becul din mufa acestuia trebuie mai intai sa-l eliberati de sarma otelita care il tine presat. Dupa ce ati montat becul cel nou conectati mufa si faceti o proba inainte de a pune farul inapoi pe caroserie.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *