Cum se scoate si monteaza oglinda la Ford Kuga

Ai oglinda sparata sau furata, afla prin acest tutorial cum se demonteaza si se inlocuieste oglinzile la Ford Kuga, le poti schimba chiar tu, fara sa fi nevoit sa duci masina intr-un service.

Procedura este asemanatoare cu cea de la Mondeo insa forma difera.

Mai jos este o imagine cu sticla de oglinda si suportul din plasti de care este lipita, acest suport are pe spatele lui opt carlige incercuite cu albastru in poza de mai jos, ele sunt grupate doua cte doua si intrele ele este lasat un spatiu, vedeti sagetile din imaginea de mai jos.

Schimba oglinda Ford Kuga

 

In oglinda principala se afla un rotund pe care se gasesc patru puncte aceste puncte trebuie sa intre pini de pe spatele geamului, nu au rol de fixare ci doar de ghidare, carligele despre care vorbeam mai sus trebuie sa intre in spatele cercului din carcasa.

Suport oglinda Ford Kuga

Daca aveti alta marca si model de masina si nu stiti cum se monteaza sau demonteaza oglinzile ne puteti lasa un comentariu la sfarsitul acestui tutorial si un expert o sa va raspunda.

 

5 thoughts on “Cum se scoate si monteaza oglinda la Ford Kuga”

 1. Buna ziua,

  Intrebare este cum o scot pe cea sparta, fara sa stric ceva.
  Pur si simplu prin tragere, sau mai este vreun secret?

  Am un Ford Kuga, productie 2015.

  Multumesc.

  1. Salut Laurentiu, pur si simplu prin tragere, dar ca totul sa fie mai usor incercati sa dezlipiti sticla de pe suportul din plastic. Dupa ce faceti acest lucru suportul iese foarte usor pentru ca este mai flexibil.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *