Schimba oglinda Opel Corsa C

Cum se schimba oglinda la Opel Corsa C electrica sau mecanica. Urmati aceasta procedura si inlocuieste de unul singura geamul de oglinda sau oglinda completa.

Mai intai de toate daca sticla oglinda dumneavoastra este sparta sau furata mai intai trebuie sa achizitionati una noua, o puteti face de aici Oglinda Opel Corsa C.

Geamul se schimba astfel.

Mai intai introduceti un deget in spatele celui deteriorat si trage de el pentru a se desprinde cele 3 puncte de sustinere. Ele sunt grupate astfel, unul central, altul in partea de sus si al3-lea in partesa stanga exterioara. Vedeti poza de mai jos, si veti intelege in ce sta prinsa sticla de oglinda.

Oglinda Opel Corsa C

In acest exemplu oglinda este electrica cu incalzire, procedura este la fel si pentru cea mecanica fara dezaburire.

In filmul de mai jos o sa vedeti cum se schimba sticla de oglinda pe partea dreapta, aceasta difera fata de poza de mai sus pentru ca este fara incalzire si are reglaj mecanic, insa procedura este la fel.

Acum ca sa montati noul geam pozitionati sistemul de prindere din centru (sageata alba din poza) si apasati pana se fixeaza in gaura din corpul principal. Pe urma unul cate unu impingeti in partea de sus si in partea stanga pentru sageata rosie si sageata albastra.

Mare atentie atunci cand scoateti sau cand doriti sa montati oglinda noua, daca are degivrare nu uitati sa conectati crocodilii de la fire pe spatele sticlei.

Ca sa demontati oglinda completa trebuie, in interior trebuie sa desfaceti triunghiul care acopera sistemul de prindere al oglinzii.

Dupa care aceasta este prinsa in trei suruburi, indiferent daca este automata sau manuala. Vedeti imaginea de mai jos, sagetile indica suruburile care trebuiesc desfacute pentru a reusi sa o demontati.

Demonteaza oglinda Opel Corsa C

Daca aveti intrebari suplimentare nu ezitati sa lasati un mesaj pe acest site.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *