Cum se schimba oglinda Opel Combo

Doriti la inlocuiti sticla de oglinda la un Opel Combo, urmariti acest tutorial si aflati cum puteti demonta si monta la loc oglinda acestui model auto.

Mai inatai de toate am sa va arat cateva poze cu ce se afla in spatele sticlei, in oglinda completa si care este sistemul de prindere al acesteia. Astfel veti intelege mult mai usor cum se poate schimba.

Oglinda exterioara Opel Combo

Inlocuieste sticla oglinda Opel Combo

Spre deosibere de alte modele Opel fabricate in acelasi an cu acesta, cum ar fi Astra G, Vectra B sau Corsa C, sistemul de prindele al geamului de oglinda de la Combo este total diferit fata de acestea. El se aseamanator cu cel de pe Astra H, Vectra C si Corsa D.

Sticla de oglinda este furata sigur hotul a furat si suportul din plastic de care era lipita, daca este doar sparta aveti doua variate, ori cumaprati geamul si-l lipiti cu o banda dubla adeziva de suport, ori o cumparati complet direct lipita de suportul din plastic. Puteti achizitiona piese pentru acest model de pe site-ul www.OglindaAuto.ro fabricate in Europa.

Oglinzile sunt de doua feluri, electrice cu dezaburire sau mecanice fara degivrare.

Dupa cum vedeti si in poza suportul lipit de sticla are pe spate 8 pini in poza ii gasiti incercuiti cu rosu, grupati doi cate doi, in corpul principal o sa vedeti un rotund care are pe el pantru puncte. Aceste puncte trebuie sa cata intre pini, dupa ce ati pozitionat oglinda impingeti cu palma in ea pana se clipseaza de rotund.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *