Cum se schimba oglinda la Opel Astra J

Opel Astra J cum sa inlocuiti oglinzile pentru modele fabricate in 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015.

In acest tutorial am sa va arat cum sa schimbati geamul de oglinda in caz ca acesta este crapat / spart sau cum sa montati sticla de oglinda daca aceasta a cazut sau s-a furat. Puteti achizitiona oglinzi pentru acest model de aici Oglinzi Opel Astra J.

Procedura este destul de simpla. Daca le achizitionati de pe site-ul mentionat mai sus sticla o sa vina deja lipita de suportul din plastic.

Am sa va descriu cum arata acest suport, pe spatele lui se afla un rotund cu 8 pini grupati doi cate doi, vedeti poza de mai jos.

Inlocuieste geam oglinda Opel Astra J

In oglinda principala se afla un cerc din plasitc cu patru puncte pe el, in imaginea de mai jos sunt indicate prin 4 sageti albastre.

Oglinda exterioara Opel Astra J fara geam

Inainte de toate trebuie sa conectati firele de incalzire, mai jos aveti o poza care va arata cum se prin crocodili din capetele firelor de pini de pe spatele sticlei.

Oglinda cu incalzire Opel Astra J

Spatiul dintre pini trebuie pozitionat pe punctele de pe rotund. Dupa ce ati reusit sa faceti asta impingeti cu palama in sticla de oglinda pana ppini se prind de spatele rotundului.

Am ales sa vorbesc mai intai de cum se monteaza pentru ca acum o sa va fie mult mai usor sa intelegeti cum se demonteaza geamul de oglinda la Opel Astra J.

Ca sa-l scoateti de pe rotund impingeti in interior geamul pentru a putea sa introduceti un deget in partea opusa. Acum trageti de el spre exterior pentru a declipsa pini. Atentie va sfatuiesc sa purtati manusi ca sa nu va taiati in sticla. Nu trageti foarte tare ca sa nu rupeti firele de la incalzire.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *