Schimba oglinda Ford Transit

Doriti sa aflati cum se inlocuiesc oglinzile la Ford Transit 2000-2015 urmariti acest tutorial si veti afla cum se scot si cum se monteaza sticlele de oglinda.

Pasii pe care trebuie sa-i urmariti sunt la fel ca la multe modele, exemplu Mondeo, Focus si Kuga.

Insa ca sa va fac sa cautati am sa va explic pas cu pas si pentru Transit, in acest articol vorbid doar de oglinda mare situata in partea de sus.

Procedura este la fel indiferent de motorizare sau de tipul oglinzii ( manuala sau electrica cu degivrare ).

Eu am ales sa cumpar de aici oglinda exterioara Ford Transit sunt produse in Spania, vanzatorul este foarte amabil tot de la el am aflat cum sa demonteaza oglinzile si cum sa la pun pe cele noi.

In acest film o sa vedeti cat de usor si rapid se poate schimba geamul de oglinda exterioara la Ford Transit fabricat intre anul 2000 si 2014 .

Mai jos aveti o imagine care explica tot, in partea stanga este geamul cu suportul din plasitc de care este lipit, in partea dreapta oglinda completa fara geam si rotundul din aceasta de care se prinde sticla.

Inlocuieste oglinda Ford Transit

Pe spatele sticlei o sa observati opt cerculete albe grupate doua cate doua pentru a le vedea mai bine dati click pe poza sa o vizionati la rezolutie maxima, acestea indica carligele care se prin de spatele cercului din dreapta. Acesta la randul lui are patru puncte pe el, ele trebuiesc fixate intre pini despre care am vorbit la inceputul acestei fraze, dupa ce ati facut acest lucru apsati pe centrul oglinzii cu palma pana carligele se clipseaza.

In caz ca aveti un alt tip de masina si nu stiti cum se scoate oglinda sau cum se monteaza una noua va rog sa lasati un comentariu la sfarsitul acestui articol iar un expert o sa va raspunda.

2 thoughts on “Schimba oglinda Ford Transit”

  1. Cum se schimbă lampa de semnalizare de la o oglindă la un Ford Transit model 2016?
    Mulțumesc!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *