Schimba bec far ars Opel Astra H

Cum se schimba becul ars din far la Opel Astra H fabricata in 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010.

Doriti sa inlocuiti de unul singur becul de faza scurta si lunga la Opel Astra H noi va aratam prin poze toti pasii pe care trebuie sa-i parcurgeti pentru a schimba becul de tip H7 la Opel Astra H.

Comanda orice tip de bec sau elemente de iluminat pt Opel Astra H si nu numai de aici Faruri, Stopuri si Set Becuri auto.

O sa luam exemplu cum se schimba becul ars din far draepta la Opel Astra H , intra in masina si vireaza din volan maxim stanga astfel in cat roata sa stea ca in poza de mai jos.

 

Inlocuieste bec faza scurta Opel Astra H

 

Deasupra la roata in aparatoarea de noroi aveti o usa prinsa in doua clipsuri, vedeti pozele de mai jos. Aceasta usa trebuie desfacuta pentru a putea avea acces la becul ars din far. Clipsurile sunt in partea stanga trebuie doar sa impingeti in ele pentru a iesi de acolo. Usa este cea din patratul rosu iar clipsurile care trebuiesc desfacute sunt in varful sagetiilor.

Schimba bec far ars Opel Astra H

 

 

Dupa ce ati desfacut usa trebuie sa scoateti protectia de cauciuc care acopera becul ars din far. Vedeti in poza de mai jos protectia aratata printr-o sageata.

Scoate bec ars Opel Astra H

 

Dupa ce ati desfacut protectia de cauciuc trebuie sa rotiti de bec de la dreapta la stanga in sensul invers al acelor de ceasornic, vedeti in poza de mai jos. Dupa ce ati scos becul trageti de el din mufa farului si ilocuiti acest bec de tip H7.

Schimba bec H7 Opel Astra H

 

Gata ati reusit sa schimbati becul ars la Opel Astra H, nu uitati sa puneti la loc protectia de cauciuc si aparatoarea de noroi.

Urmariti acest video creat de www.OpelPedia.com , le multumim colegilor de la acest site pentru ajutor.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *