Schimba bec ars din far VW Polo

Cum se inlocuieste becul ars de faza scurta si lunga la un Volkswagen Polo. Ca sa reusiti sa faceti acest lucrutrebuie sa demontati farul complet.

Comanda orice tip de bec sau elemente de iluminat pt VW Polo si nu numai de aici Faruri, Stopuri si Set Becuri auto.

Pentru a schimba becul trebuie sa scoateti mai intai farul, acesta este prins in 2 suruburi in partea de sus, indicate in imaginea de mai jos prin doua sageti.

Inlocuieste far VW Polo

Acum dinspre interior spre exterior impingeti cu mana farul afara de pe caroserie, vedeti ca acesta in partea de jos este intr-o incuietoare vedeti in poza de mai jos.

Clanta sau suport din partea de jos al farului lunui VW Polo

Dupa ce ati reusit sa scoateti farul afara, indepartati suportul din cauciuc care acopera becul, pur si simplu trageti de el si se va desprinde, acum rotiti se soclu cam 45 de grade in sensul invers al acelor de ceasornic, pentru necunoascatori soclu este mufa in care sta becul, vedeti poza de mai jos este indicat printr-o sageata albastra.

Demonteaza far pentru a inlocui becul VW Polo

Acum trageti de bec pana iese din mufa lui, inlocuiti-l cu unul nou, atentie sa nu puneti mana pe sticla acestuia pentru ca se arde mult mai repede. 

Puneti soclu la locul lui de data aceassta rotiti in sensul acelor de ceasornic. Nu uitati sa montati la loc suportul din cauciuc. Puneti farul loa locul lui in partea de jos sa-l prindeti in cele doua “clante” iar sus insurubati suruburile care le-ati desfcaut la inceptul misiunii.

Daca aveti si alte intrebari despre alte masini sau cums e pot schimba becurile din stopuri, triple, lampa de la numar, plafon interior, proiectoare sau faruri de ceata. Lasati un comentariu si un mecanic o sa va raspunda in cel mai scurt timp posibil.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *