Schimba bec ars din far VW Golf 6

Daca s-a ars becul de faza scurta sau cel de faza lunga urmariti tutorialul nostru pentru a inlocui becul ars la Volkswagen Golf VI.

Procedura este putin asemnatoare cu predecesorul lui 6.

Comanda orice tip de bec sau elemente de iluminat pt Volkswagen Golf VI si nu numai de aici VW Golf 6 Faruri, Stopuri si Set Becuri auto.

Deschideti capota si scoateti protectia din cauciuc care se afla in spatele farului, aceasta nu este prinsa in nimic gen filet sau capse / clipsuri pur si simplu trageti de ea afara. Inainte de a scoate acest capac din cauciuc nu este nevoie sa demontati nimic aveti acces cu mana libera foarte usor, nu este ca la alte modele in care trebuiesc scoase vasul cu apa sau mai stiu eu ce.

Inlocuieste bec ars din far la VW Golf VI

Acum cu mana rotiti de mufa din interiorul farului in sensul acelor de ceasornic cam 180 de grade. 

Dupa ce ati scos soclu trageti de bec in afara pentru a iesi din suport daca va uitati atent in el o sa observati ca filamentul este rupt.

La Golf 6 becul de faza scurta este de tip H7. Acum introduceti in soclu noul bec fara sa-l atingeti cu mana pe partea sticlei pentru ca se va arde mult mai usor.

Dupa ce ati inlocuit becul introduceti soclu inapoi in far inainte de a monta protectia din cauciuc inapoi faceti o proba pentru a vedea ca se aprinde.

Daca aveti si alte intrebari sau doriti sa va ajutam cu alte tutoriale indiferent de marca sau model nu ezitati sa ne lasati un comentariu despre ce problema aveti si un mecanic profesionist o sa va raspunda in cel mai scurt timp posibil.

 

4 thoughts on “Schimba bec ars din far VW Golf 6”

  1. Salut,am bec ars stop frana. Am scos stopul dar nu reusesc sa scot soclul unde se afla becul. PLEASE HELP! Multumesc !

  2. La varianta cu faruri Xenon se procedeaza la fel ?din ce am vazut becul este legat de un cablu cu o mufa… se scoate intai mufa sau se roteste becul cu tot cu ea ?

    1. Salut Andrei, din pacate nu am schimbat pana acum becuri cu xenon la VW Golf 6 VI si nu ma pot pronunta.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *