Schimba bec ars din far VW Golf 4

Cum se schimba becul ars din far la Volkswagen Golf 4 fabricat in 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006. Doriti sa inlocuiti de unul singur becul de faza scurta si lunga la VW Golf 4 noi va aratam prin poze toti pasii pe care trebuie sa-i parcurgeti pentru a schimba becul de la VW Golf IV.

Comanda orice tip de bec sau elemente de iluminat pt VW Golf 4 si nu numai de aici Faruri, Stopuri si Set Becuri auto.

Ca sa ajungeti in spatele farului mai intai trebuie sa demontati cpacul din metal situat deasupra farului. Acest capac din metal este prins in doua suruburi. Vedeti poza de mai jos ca sa va dati seama despre ce capac este vorba, suruburile sunt indicate cu doua sageti rosi. 

Inlocuire bec ars din far VW Golf 4

 

Dupa ce ati scoc acel capac, in spatele farului se afla un alt capac din plastic prins intr-o sarma. Pentru a desface acest capac de plastic impingeti sarma spre exterior. In poza de mai jos sarma este indicata printr-o sageata rosie iar aceasta trebuie impinsa in sensul in care arata sageata.

Schimba bec ars din far VW Golf 4

 

Ca sa ma fac mai inteles am desfacut farul de pe masina sa puteti vedea exact ce se afla in spatele acestuia. In prima faza farul complet, urmatoarea poza sarma data la oparte de pe capacul din plastic.

Inlocuieste bec ars din far Volkswagen Golf 4

 

Dupa ce ati dat la oparte capacul din plastic scoateti mufa din bec, ca sa scoateti soclu trebuie doar sa trageti de el in exterior. Becul farului este fixact cu ajutorul unei sarme, aceasta sarma este prinsa in partea de sus intr-un carlig (carligul este indicat in poza de mai jos printr-o sageata albastra), pentru a elibera becul trebuie sa apasati pe sarma si sa o miscati in directia corecta pentru a iesi din carligul care o sustine. Vedeti poza de mai jos.

Inlocuieste bec ars far VW Golf IV

Dupa ce ati scos sarma din carlig becul iese foarte usor si astfel puteti sa-l schimbati.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *