Schimba bec ars din far la Peugeot 207

Cum inlocuiti becul ars din far la Peugeot 207. Urmariti tutorialul nostru si daca parcrugeti pasii de acolo veti reusi de unul singur sa schimbati becul.

Mai intai ridicati capota.

Acum in spatele farului se afla un capac rotund din cauciuc care acopera soclu becului. Trageti de acel capac spre exterior pentru al scoate de acolo.

Dupa trebuie sa scoate mufa becului , vedeti mufa despre care vorbesc in filumetul din acest articol la secunda 0:35 , in ea intrai niste fire galbene.

Acum becul de tip H7 sta fix acolo cu ajutorul unei sarme care in partea de sus este prinsa intr-un carlig vedeti despre ce vorbesc la secunda 0:42. Dupa ce ati eliberat aceasta piedica care tine becul prins vedeti in film la minutul 1:02. Acum puteti scoate becul mult mai usor.

Dupa ce il inlocuiti cu unul nou, acesta se pune la loc cu piedica in partea de sus (adica spre cer), vedeti in poza de mai jos aceasta piedica indicata printr-o sageata albastra.

Schimba bec ars din far la Peugeot 207

Montati sarma la loc in carlig si pe urma conectati soclu in bec. Nu uitati sa puneti capacul din plasit peste gaura, ca sa-l fixati bine trebuie sa impingeti serios in el pana face poc.

Atentie atunci cand luati becul cel nou incercati sa nu puneti mana pe partea cu sticla, pentru ca el se va arde mult mai usor dupa ce a fost montat.

Inainte de a montat totul la loc faceti o proba pentru a vedea ca functioneaza.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *