Oglinda de pe VW Golf 5 se potriveste si pe Seat Alhambra

Oglinda de pe VW Golf 5 se potriveste si pe Seat Alhambra si aici ma refer la sticla, carcasa si semnalul din oglinda.

Fiecare piesa despre care am vorbit mai sus se poate cumpara separat.

Oglinda exterioara VW Golf V

Mare atentie atunci cand am spus carcasa m-am referit la capacul de pe spate cel superior care vine vopsit in culoarea masinii. ce se vede in poza de mai jos.

Capac oglinda Golf 5

In caz ca detinetiĀ un Alhambra si ati lovit oglinda de pe partea stanga sau dreapta puteti achizitiona o oglinda exterioara VW Golf 5 si sa o inlouciti pe cea deterioarata.

Tot pe site-ul de unde se poate cumpara aveti dimensiunile si poze reale cu produsele. In caz ca doriti sa inlocuiti singuriĀ o piesa din oglinda acolo aveti un tutorial video cum puteti face acest lucru.

Pentru aceste modele sticla s-a fabricat cu sistem de incalzire foarte util in zilele de iarna . Va recomand sa nu lasati tot timpul dezaburirea data drumul deoarece sticla se va dezlipi de pe suportul din plastic. Daca aveti norocul si nu se sparge o puteti lipi inapoi insa sunt sanse foarte mari ca degivrarea sa nu mai functioneze. Asa arata o sticla dezlipita de pe suportul din plastic.

Geam oglinda dezlipita Volkswagen Golf V

Am contactat vanzatorul acestor produse si am facut un sondaj despre problemele intalnite cele mai des.

In 70% din cauzuri prima sticla care se dezlipeste de pe suportul din plastic este pe partea dreapta a pasagerului. Restul de 30% pe partea stanga sofer.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *