Oglinda Golf 6

Oglinda exterioara VW Golf 6 completa sau pe bucati, sticla, carcasa sau semnalizator. Pe Golf VI sunt montate doua tipuri de oglinzi.

Cea mai ieftina din ele are reglaj electric si dezaburire in sticla.

Cea mai scumpa are reglaj automat, degivrare, iluminat in jos adica atunci cand deschideti usa un bec sub oglinda se aprinde si aceasta mai este si rabatabila electric.

Daca doriti sa achizitionati acest produs va recomand magazinul www.OglindaAuto.ro aici gasiti pentru majotitatea modelelor auto.

Oglinzi VW Golf VI

Acestea au garantie un an de zile, se accepta retur in 10 zile din moment ce ati achiztionat, se ofera factura. Ele se pot ridica personal de dumneavoastra din Bucuresti sector 1, cartier Pajura, invecinat cu Bucurestii Noi, Baneasa, calea Grivitei, 1 Mai, Domenii, Chitila, Damaroaia, Otopeni si asa mai departe.

Garantia este valabila doar daca le montati intr-un service autorizat Volkswagen. In caz ca doriti sa le montati de unul singur gasiti aflati cum puteti sa le schimbati pe acest site, in partea dreapta gasiti categoria “cum se schimba o oglinda”.

In caz ca aveti nevoie de informatii suplimentare despre oglinda VW Gol 6 nu ezitati sa lasati un comentariu la acest articol iar un reprezentant o sa va raspunda in cel mai scurt timp. Oglinzile comercializate de ei sunt fabricate in tari din europa precum, Spania, Polonia, Olanda sau Germania.

 

10 thoughts on “Oglinda Golf 6”

 1. Bună ziua,

  Aș avea nevoie de semnalizare oglinda dreapta pentru un Golf 6 plus și la ce preț ?
  Mulțumesc,

 2. Salut !

  As avea nevoie de rama oglinda stanga. Ma refer la acel cadru de plastic in care se imbina capacul si semnalizatorul.

  Multumesc !

  1. Salut Doru, din pacate rama de oglinda neagra din fata de la VW Golf 6 nu o comercializam.

   Cu stima!

  1. Buna ziua, pentru a va putea ajuta am nevoie sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari.
   Masina are caroserie hatchback sau combi/break ?
   Oglinda pe dreapta are urmatoarele dotari: reglaj electric, cu incalzire, rabatibil/pliabil electric, geam oglinda heliomat, va rog sa alegeti care din aceste dotari le aveti pe masina?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *